Om Elimkyrkan

Vi vill att Elim ska vara en kyrka där Du ska känna dig hemma. Oavsett om du är van kyrkobesökare, söker en stilla stund eller bara är nyfiken på den kristna tron är du alltid välkommen att vara med på våra gudstjänster och samlingar. Vi firar gudstjänst i princip varje söndag kl 10.00. Kom som du är!

Basen i församlingens liv är våra gudstjänster, barn- och ungdomsverksamheten samt Erikshjälpen Second Hand, där vi är delägare. Vi tror också att den lilla gruppen är viktig för gemenskap och omsorg. I våra hemgrupper delar vi vardagslivet och tron med varandra.

Elimkyrkan är en församling med runt 100 medlemmar i olika åldrar. Den har funnits i bygden i över 100 år och är idag en församling med mycket engagemang och liv. Du hittar oss centralt i Skene, Marks kommun. Teologiskt har vi våra rötter i baptismen, det betyder att vi tillämpar så kallat troendedop där den som döps själv har fattat beslutet att tro på Jesus och leva som kristen. Men vi välkomnar även medlemmar in i vår gemenskap med rötter i andra kristna traditioner. Vi samarbetar med Evangeliska Frikyrkan (EFK) med cirka 30 000 medlemmar över hela landet.


Hitta hit

Adress: Elimförsamlingen, Varbergsvägen 60, 51161 Skene

Kontakt

Pastor: Anders Lannsjö, anders @elimskene.se, tel 0739 065 228
Pastor: Lars Öberg, lars@elimskene.se, tel 0730 401 175
Epost: info@elimskene.se,
Bankgiro: 406-6973
Swish: 1234 65 35 72

Församlingsledning

Daniel Älverbrandt
David Durling
Mathias Eriksson
Eva Gustafsson
Thomas B Lindbjer
Jenna Westerholm
Elisabeth Westh

EFK

Församlingen tillhör Evangeliska frikyrkan. Vill du veta mer om EFK kan du gå till deras sida.

GDPR

Det finns föreskrifter om hur man får hantera insamlade uppgifter om personer, s.k. GDPR. Du hittar information om detta på denna sida.

Elim för ca 100 år sen